UMAYAH AL SHAM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 115 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Umayah Al Sham. Meer weten? Ontdek meer

20 jul 2024 om 19:12 Lekker warm en optijd. Goede service.
20 jul 2024 om 0:37 Me han tenido una hora y media esperando mi pedido y encima llamo y me hablan en arabe no saben ni ingles ni neerlandes
18 jul 2024 om 23:31 Lekkere kapsalon. Extra vlees besteld. Kapsalon was overladen met vlees. Lekkere knoflooksaus. Goede kwaliteit vlees.
15 jul 2024 om 11:35 De burger was wel lekker, maar de chicken strips waren helemaal droog van binnen. En ze zijn de saus vergeten bij te leveren!
7 jul 2024 om 23:50 Very nice food
21 jun 2024 om 19:16 Super snel klaar, aardige mensen en nette schone zaak. Grote porties en smaakvol eten. Helemaal top!
21 jun 2024 om 11:12 Bezorging was snel en het eten was ook zeer goed. Je krijgt voldoende eten voor t geld.
16 jun 2024 om 7:02 Snel en goed
9 jun 2024 om 20:19 Het is anders dan de shaoarma e.d. die je normaal gesproken zou krijgen. Het is echt zelf gesneden lijkt. Prima. Zit tafelzuur bij ipv salade, niet mijn ding. Ze waren erg snel!
2 jun 2024 om 0:45 Altijd lekker en snel bezorgd :)