UMAYAH AL SHAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 60 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Umayah Al Sham. Meer weten? Ontdek meer

24 feb 2024 om 20:39 Delicious food, falafel wrap and double beef burger, worth to try! Surely will order again
9 dec 2023 om 21:15 Ik heb de dubbele crispy chicken burger menu besteld. Erg lekker!!
6 dec 2023 om 20:40 Gisterenavond besteld en vandaag weer omdat het zo lekker was.
5 dec 2023 om 20:38 Het eten was heerlijk! Je krijgt echt waar voor je geld. Het waren gulle porties van goede kwaliteit. Daarnaast was de bezorging op tijd. Het is de eerste keer dat we hier hebben besteld, het is zeker voor herhaling vatbaar!
1 dec 2023 om 23:05 Heel erg lekker gegeten.en vriendelijke Chef
15 nov 2023 om 12:56 Heel erg lekker gegeten en zelfs de frietjes waren knapperig.
12 nov 2023 om 18:06 De koudste pizza en kapsalon ooit gehad en beide echt heel zielig belegd. Hier ga ik nooit meer eten halen. Echt heel slecht
9 nov 2023 om 23:26 Mini pizza warm en erg lekker
9 nov 2023 om 20:57 Koud en erg weinig friet bij broodje
8 nov 2023 om 21:19 Duurde helaas ruim 2 uur voor ons eten hier was terwijl we op 5 minuten afstand zitten. De friet was koud de hamburgers waren half lauw. Erg jammer. Kan gebeuren natuurlijk maar voor een eerste ervaring niet erg veelbelovend.
6 nov 2023 om 15:38 Food delivered before expected time. Food quality on high level, great taste and good price.
4 nov 2023 om 18:31 Alles was lekker!